Hotel Herman K

Renovering og transformation

ENERGI

Energi et rigtigt godt sted at starte når I står over for en grøn renovering eller transformation, da der kan være store klimamæssige- og økonomiske besparelser at hente.

Vi møder jer der hvor I er og finder sammen ud af hvor I gerne vil hen, så energirenoveringen kan matche jeres ambitionsniveau og budget.  

Vores ydelser inkluderer blandt andet:

Læs mere om vores ydelser inden for energi her

BÆREDYGTIGHED

Er jeres mål at renovere på en bæredygtig og innovativ måde, hvor energi, miljø og et godt indeklima er i højsædet? Lad os hjælpe jer med den næste bæredygtige transformation.

Vi renoverer med henblik på at gøre jeres byggeri mere bæredygtigt og energivenligt og har fokus på at genbruge så mange materialer som muligt.  

Vi tilbyder blandt andet konsulentydelser inden for:

Læs mere om vores bæredygtighedsydelser her

INDEKLIMA

Ved I at der kan være stor gevinst ved at få lavet indeklimamåling af jeres virksomhed? Et godt indeklima giver øget arbejdsglæde og velvære, men det hjælper også på koncentration og effektivitet – det er altså en forudsætning for at kunne præstere optimalt.  

For at optimere et indeklima skal der blandt andet foretages dynamiske og termiske målinger og beregninger for at kortlægge kritiske zoner.

En digital energiscreening er en effektiv proces, hvor tekniske installationer, energi og indeklima undersøges. Ved en indeklimamåling opsættes IoT sensorer, som bl.a. måler temperatur, lufthastighed og luftforurening.  Herfra analyserer vi datamønstre og laver en detaljeret kortlægning af mulige forbedringer, som ved implementering kan sikre jer konkrete energibesparelser og et forbedret indeklima.  

Case eksempel: Midtbyens Gymnasium

TEKNISKE INSTALLATIONER

Med større fokus på effektiv, miljørigtig og god økonomisk drift af moderne byggeri, stilles der fortsat større krav til de tekniske installationer og deres optimerede drift, både fra lovgivning og kunder.  

Hos DEM har vi god erfaring med de tekniske installationsydelser, der kræves for optimal, rentabel og bæredygtig drift af et byggeri. Projektering af installationerne udføres i tråd med Integreret Energi Design (IED). Dette betyder at energiforbrug, driftsbudget og design tænkes ind som en samlet helhed i byggeriets indledende fase.  

Vi rådgiver blandt andet om:

  • Varme
  • Ventilation
  • Køling
  • Kloak
  • Belysning  
  • Klimasikring
  • Bæredygtigt belysningsdesign

relevante referencer

Case studies

Hotel Herman K

Vi har varetaget byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering samt projekteret installationer, fagtilsyn, energi og indeklima på transformationen af Herman K.

Ikon af jordkloden

2016 - 2018

Ikon af en bygning

Byggeri

Kontor & Erhverv

Renovering

oversigtsbillede af boligkvarter

Bæredygtighed i Brædstrup

Et nyt bæredygtigt projekt på den tidligere energigrund i Brædstrup, er blevet en ny bydel, kaldet Sønderhaven. I Sønderhaven kan du bo grønt, bynært og bæredygtigt med butikker, caféer og indkøbsmuligheder lige om hjørnet, samtidig med at du er tæt på grønne områder og natur.

Ikon af jordkloden

2019-2020

Ikon af en bygning

Boliger

Byggeri

Nybyggeri

Kalvebod Fælled Skole i Ørestaden

Vi har varetaget energirådgivning, bæredygtighed og indeklima og de tekniske installationer inden for VVS, ventilation, el, CTS og kloak samt fagtilsyn under byggeriets opførelse.

Ikon af jordkloden

2014 - 2018

Ikon af en bygning

Uddannelse & Institutioner

Byggeri