UDVIKLINGSPROJEKTER

Det er vigtigt for os, at have den nyeste viden indenfor vores arbejdsområder. Derfor deltager vi i udviklingsprojekter, der kan bidrage med stor værdi for de kundeprojekter, vi udfører. Udviklingsprojekterne foregår typisk i tværfaglige teams, hvor nye metoder, produkter og viden udvikles og demonstreres.

Det kan eksempelvis være projekter, hvor der er fokus på data, dataanvendelse og databaserede løsninger. Det er et område, vi allerede beskæftiger os meget med, men som vi også gerne vil blive endnu klogere på.

Deltagelsen i udviklingsprojekter sikrer, at vi er ajour med den nyeste viden, metoder og løsninger på betydningsfulde udfordringer, der skaber stor værdi for slutbrugeren.

Vi deltager gerne i alle former for samarbejde – fra enkle reviews af projekter og idéer til samlet ledelse af tværfaglige teams, formulering af ansøgninger og forretningsplaner samt støtte på alle niveauer i forhold til realisering af nye idéer til byggesektoren.

Udvalgte udviklingsprojekter er blandt andre:

Vil du vide mere?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores arbejde inden for udviklingsprojekter.

kontakt:

Jesper Hemdorff Belling

+45 6124 4291jhb@dem.dk

Relevante referencer

Hotel Herman K

Vi har varetaget byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering samt projekteret installationer, fagtilsyn, energi og indeklima på transformationen af Herman K.

Ikon af jordkloden

2016 - 2018

Ikon af en bygning

Energirenovering

Bygherrerådgivning

Kontor & Erhverv

Kalvebod Fælled Skole i Ørestaden

Vi har varetaget energirådgivning, bæredygtighed og indeklima og de tekniske installationer inden for VVS, ventilation, el, CTS og kloak samt fagtilsyn under byggeriets opførelse.

Ikon af jordkloden

2014 - 2018

Ikon af en bygning

Bygherrerådgivning

DGNB & Bæredygtighed

Uddannelse & Institutioner

L:Eg – Strategisk Partnerskab

Egedal Kommune ønsker at løfte kvaliteten af distriktsskolernes læringsmiljøer, så de bliver mere motiverende, æstetiske og behagelige at opholde sig i. Læringsmiljøerne skal være med til at skabe mest mulig trivsel for eleverne både i forbindelse med læring og i elevernes sociale liv.

Ikon af jordkloden

2020 (Ongoing)

Ikon af en bygning

DGNB & Bæredygtighed

Energieffektivisering

Energirenovering

Bygherrerådgivning

Uddannelse & Institutioner