UDVIKLINGSPROJEKTER

Det er vigtigt for os, at have den nyeste viden indenfor vores arbejdsområder. Derfor deltager vi i udviklingsprojekter, der kan bidrage med stor værdi for de kundeprojekter, vi udfører. Udviklingsprojekterne foregår typisk i tværfaglige teams, hvor nye metoder, produkter og viden udvikles og demonstreres.

Det kan eksempelvis være projekter, hvor der er fokus på data, dataanvendelse og databaserede løsninger. Det er et område, vi allerede beskæftiger os meget med, men som vi også gerne vil blive endnu klogere på.

Deltagelsen i udviklingsprojekter sikrer, at vi er ajour med den nyeste viden, metoder og løsninger på betydningsfulde udfordringer, der skaber stor værdi for slutbrugeren.

Vi deltager gerne i alle former for samarbejde – fra enkle reviews af projekter og idéer til samlet ledelse af tværfaglige teams, formulering af ansøgninger og forretningsplaner samt støtte på alle niveauer i forhold til realisering af nye idéer til byggesektoren.

Udvalgte udviklingsprojekter er blandt andre:

VIL DU VIDE MERE?

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores arbejde inden for udviklingsprojekter.

Relevante referencer

Energieffektivitet og CO2-reduktion i SMV'er i Region Midtjylland (ECSMV)

SMV'er i Region Midtjylland skal hjælpes til en grønnere omstilling. Det sker gennem et regionalt samarbejde med kommuner og konsulenter, hvor vi blandt andre skal rådgive om grønne forretningsmodeller.

Ikon af jordkloden

2019-2023

Ikon af en bygning

DGNB & Bæredygtighed

Energieffektivisering

Glade børn

Harrestrup Å Skole – certificering til DGNB-Guld og LCA

Københavns Kommune har besluttet at etablere en ny skolestruktur i Valby, den nye Harrestrup Å Skole. Skolen er fordelt på 3 matrikler, som bliver skoleafdelinger i en samlet skole med fælles ledelse og skoledistrikt med én fælles identitet.

Ikon af jordkloden

2022-2032

Ikon af en bygning

Byggeri

DGNB & Bæredygtighed

Uddannelse & Institutioner

Renovering

Nybyggeri

L:Eg – Strategisk Partnerskab

Egedal Kommune ønsker at løfte kvaliteten af distriktsskolernes læringsmiljøer, så de bliver mere motiverende, æstetiske og behagelige at opholde sig i. Læringsmiljøerne skal være med til at skabe mest mulig trivsel for eleverne både i forbindelse med læring og i elevernes sociale liv.

Ikon af jordkloden

2020-

Ikon af en bygning

DGNB & Bæredygtighed

Byggeri

Uddannelse & Institutioner

Renovering

Nybyggeri