Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nyheder

Harrestrup Å Skole – certificering til DGNB-Guld 🎇

Slået op:

May 23, 2023

Vi er i fuld gang med byggeprogrammet på dette vigtige og spændende projekt, der skal øge kapaciteten i Valby med fem ekstra skolespor.

Derfor bør du DGNB Drift-certificere

Slået op:

May 15, 2023

Ifølge nationale målsætninger og internationale forpligtelser til EU skal Danmark i 2050 være klimaneutral. Det er især en udfordring for bygge- og ejendomsbranchen, da omtrent 20 % af Danmarks nationale CO2-udledning kommer fra energiforbruget i bygninger*.

Er du vores nye kollega?

Slået op:

May 11, 2023

Vil du arbejde med bæredygtighed og tekniske installationer i byggebranchen? Vi har spændende stillinger ledige - måske er det dig vi søger? 😀 Tjek dem ud her.

8 ud af 8 👌

Slået op:

May 8, 2023

Vi har vundet ALLE delaftaler under rammeaftalen om totalrådgivning vedr. renovering af almene boliger for DAB i to super stærke teams!

Nyt spændende DGNB bygninger i drift projekt ♻️🏫‍

Slået op:

April 11, 2023

Nyt spændende DGNB bygninger i drift projekt. Der har i mange år været høj efterspørgsel på DGNB inden for nybyg, og der er de seneste år også kommet et stort fokus på DGNB for bygninger i drift 💡

Fra studiemedhjælper til fastansat 👏

Slået op:

March 28, 2023

Velkommen på holdet til Mengxian Pedersen! Mengxian blev i januar 2023 færdiguddannet som diplomingeniør inden for energi og indeklima fra Aarhus universitet. Hun brænder for energirenovering og bæredygtighed i byggeri 💚

Det skal du vide om EU's taksonomi

Slået op:

March 10, 2023

Mette Skovbo, DEM: ”Taksonomien er en stor elefant, og det kan virke svært at tage hul på. Men hvis der først bliver ’zoomet ind’ på en bygningskategori og den rette og mest effektive ’indgang’ i form af primært miljømål, bliver det mindre kompliceret.”

Ingen undslipper taksonomikravene: Se hvordan du kommer i gang

Slået op:

March 10, 2023

I 2023 er EU’s taksonomi forordning trådt i kraft for større børsnoterede virksomheder. De skal nu rapportere, hvor stor en del af deres aktiviteter, der lever op til EU taksonomiens bæredygtighedskriterier. Men hvilken betydning har taksonomien for byggeriet?