Forløb med fokus på trivsel, arbejdsglæde og konflikthåndtering

Published

Slået op:

Feb 5, 2024

I DEM A/S vægter vi trivsel og arbejdsglæde højt, da vi mener, at det danner grundlaget for en sund og velfungerende arbejdsplads med en god energi og et stærkt fællesskab.

I foråret 2023 modtog DEM en bevilling fra Velliv Foreningen til et forløb med fokus på positiv kommunikation og øget trivsel, der tager afsæt i forskning inden for trivsel og arbejdsglæde.

Dette forløb startede ud med en internattur til Gram Slot, hvor vi blev undervist i typologier, samarbejde, trivsel og kommunikation af vores eksterne konsulent, Torsten Laursen. Vi har i januar været på den sidste workshop, hvor der blev sat fokus på at omsætte arbejdet til praksis samt øge forståelsen for konflikter og håndteringen af dem.

Til sidste workshop kiggede vi på:

✔ Hvad vi konkret kan gøre for at omsætte, det vi har arbejdet med til praksis.

✔ At forstå konflikter/uoverensstemmelser, hvorfor de opstår, hvordan de udvikler sig og vores egne reaktionsmønstre

✔ Hvad vi rent praktisk kan gøre for at håndtere uoverensstemmelserne, når de ér opstået

Forløbet er nu ved at være ved vejs ende, men det er kun begyndelsen…

Vi er på nuværende tidspunkt i fuld gang med at udvælge specifikke tiltag og få udarbejdet en handleplan for, hvordan vi vil implementere arbejdet i vores dagligdag og følge op på udviklingen i fremtiden.

Det har været en fornøjelse at gennemføre dette forløb, og der lyder stor begejstring fra hele DEM-teamet. Vi vil gerne sige tusind tak til vores dygtige konsulent, Torsten Laursen, der med sin tilgang formåede at udvide horisonter og sætte gang i nye tanker 💭

Vi kan varmt anbefale dette til andre 😊