Harrestrup Å Skole – certificering til DGNB-Guld 🎇

Published

Slået op:

May 23, 2023

Vi er i fuld gang med byggeprogrammet på dette vigtige og spændende projekt, der skal øge kapaciteten i Valby med fem ekstra skolespor.

Gennem en ny skolestruktur vil Københavns Kommune skabe den nye Harrestrup Å Skole, som vi vil beskæftige os med de næste år. Her skal to eksisterende skoler, Lykkebo og Kirsebærhave, om- og tilbygges til basisafdelinger for elever i 0-5. klasse med i alt 11 spor med tilhørende fritidsordning og -klub, mens en ny afdeling på Torveporten bliver udskoling for 6-9. klasse med 10 spor med tilhørerende junior- og ungdomsklub.

Lykkebo og Kirsebærhaven vil være i drift under byggeriet, hvorfor planlægningen særligt skal tage hensyn til skolens drift og kapacitet under udførelsen. Som et centralt element i projektet vil vi allerede fra projektets start arbejde med en holistisk tilgang til bæredygtighed, der både fokuserer på det sociale, økonomiske og miljømæssige perspektiv. 🌎🏫

I samarbejde med Lundgaard & Tranberg Arkitekter, NIRAS & BOGL vil vi udvikle Harrestrup Å Skole, så projektet som minimum vil kunne certificeres til DGNB-guld niveau, ligesom vi vil tilstræbe at opnå DGNB-Diamant i f. t. byggeriets arkitektoniske kvalitet. Vi glæder os til videre samarbejde og et spændende projekt!

Egne ydelser:

Rådgivning vedr. tekniske installationer, indeklima, energidesign, commissioning samt bæredygtighedsledelse i forbindelse med udarbejdelse af ideoplæg, byggeprogram, dispositionsforslag, projektforslag inkl. udbud i totalentreprisen og efterfølgende teknisk bygherrerådgivning.

Visualisering: Lundgaard & Tranberg Arkitekter