Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nyheder

HVAD KAN ET STRATEGISK PARTNERSKAB SET FRA SLUTBRUGERNES PERSPEKTIV

Slået op:

November 27, 2023

vores strategiske partnerskab L:Eg med Egedal Kommune har vi renoveret Boesagerskolen, bygget en nye indskoling og fået lavet en stor legeplads, som eleverne synes er virkelig god. Projektet er på 61 mio. kr. og står færdigt seks måneder før aftalt tid.

Hvad er ESG?

Slået op:

November 17, 2023

ESG står for Environmental, Social, and Governance, og det refererer til tre vigtige faktorer, som investorer og virksomheder tager i betragtning for at vurdere en virksomheds økonomiske og bæredygtige præstationer.

DEM HOUSEWARMING

Slået op:

November 10, 2023

I går havde vi en skøn housewarming på vores nye kontor i Story House Egmont A/S på Strødamvej 46 i København Ø. Det var fantastisk at se vores skønne kunder og samarbejdspartnere deltage i receptionen

Grønne ambitioner på Dragsholm Slot

Slået op:

November 8, 2023

‍Dragsholm Slot - Relais & Châteaux arbejder hele tiden målrettet efter flere bæredygtige initiativer og energioptimeringer, og ønsker konstant at videreudvikle deres position i den grønne omstilling.

Energieffektiviser med en CO2-neutral strategi

Slået op:

October 18, 2023

Hvordan bliver din virksomhed CO2-neutral? I denne artikel guider vi dig til, hvordan din virksomhed kan blive CO2-neutral gennem en Net-Zero strategi med fokus på energioptimering og reduktion af klimapåvirkninger.

Strategisk værktøj til at energieffektivisere og opnå CO2-neutralitet

Slået op:

October 17, 2023

DGNB Drift-certificering af Mikado House med niveau guld

NY BÆREDYGTIGHEDSKONSULENT I DEM

Slået op:

October 17, 2023

Vi er så heldige, at vi har fået en ny bæredygtighedskonsulent hos DEM A/S!‍ Velkommen ombord til Simone Heiberg-Bruhn, som skal arbejde med alt lige fra bæredygtighedsstrategier, ESG-rapportering, EU-taksonomi til LCA, cirkulær økonomi, DGNB og meget mere.‍

LCA - Livscyklusvurdering på produkt- og bygningsniveau

Slået op:

October 16, 2023

Hos DEM kæmper vi for at bidrage til en mere bæredygtig fremtid med et mål om at begrænse og minimere CO2-aftrykket. Vi er specialiseret i at udføre livscyklusberegninger og tilbyder livcyklusvurderinger på både bygnings- og produktniveau.