Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nyheder

Commissioning

Slået op:

April 26, 2022

Ny integreret teknologi bliver implementeret i bygninger – men gennemprøvning og test mangler. Det resulterer i en stor byrde for bygherres driftsfolk, der i perioden efter aflevering må kæmpe med teknik, der ikke er indkørt og fejlsøgt.

Infografik af en commissioning og performancetest

SMV:Grøn – få tilskud på op til 150.000 kr.

Slået op:

April 6, 2022

Har din virksomhed taget de grønne briller på, og er I i gang med at omstille til et mere bæredygtigt fokus? Så er SMV:Grøn måske noget for jer.

NY SAG VUNDET – Totalrådgivning

Slået op:

March 29, 2022

Harrestrup Å Skole (HÅS) blev vindernavnet, da en kommende ny skole i Valby skulle navngives. Og navnet er oplagt, da åen bliver nabo til alle tre skoleafdelinger, som er samlet i en skole med fælles ledelse og skoledistrikt.

Elbiler i boligforeninger er en god idé

Slået op:

December 7, 2021

Seks boligforeninger i det EU støttede HAPPI projekt i Sønderborg er, som en del af deres overordnede projekt, allerede godt i gang med renoveringer, der understøtter en mere bæredygtig bygningsdrift; bl.a. energibesparende tiltag og etablering af solceller.

Fra Verdensmål til Vores Mål

Slået op:

November 3, 2021

I år var der debut for Bæredygtighedsprisen ved Årets Rambuk 2021 – og kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese tog hæderen for kampagnen "Fra Verdensmål til Vores Mål".

Collage med billeder og tekst om hvordan verdensmålene kan omsættes til danske problemstillinger

Fejring af fælles energi- og klimamål i Sønderborg

Slået op:

September 16, 2021

For 3 år siden startede seks boligforeninger i Sønderborg-området en fælles klimarejse, under navnet HAPPI – et ambitiøst EU-støttet projekt på tværs af boligforeningerne, ProjectZero, EUC Syd og DEM.

Smilende repræsentatner fra boligforeningerne står med deres diplomer

Handlingens årti

Slået op:

June 30, 2021

”Vi er trådt ind i handlingens årti, hvor vi skal indfri FN’s verdensmål… Vores handlinger i dag afgør, om vi når målene i 2030 og opfylder Parisaftalens klimaambitioner”.‍Sådan indledes Danmarks nye udviklingspolitiske strategi – ”Fælles om Verden” –

Tillykke Danmark med vores nye handleplan for at opnå verdensmålene!

Slået op:

June 30, 2021

Baggrunden for Regeringens nye handleplan er projektet ”Vores Mål” som DEM var konsulent på i partnerskab med Deloitte Danmark, Sweco, Kraka Advisory, Geelmuyden Kiese Danmark, Roskilde University og Aalborg University.

Grafisk kort over Danmark med Verdensmålene inden i