Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nyheder

Bæredygtig arbejdskultur gennem positiv og understøttende kommunikation

Slået op:

October 6, 2023

I DEM vægter vi trivsel og arbejdsglæde højt. Vi mener, at det danner grundlaget foren sund og velfungerende arbejdsplads med en god energi og et stærkt fællesskab.

Mangler du hjælp til LCA for at efterleve de nye klimakrav i bygningsreglementet 2023?

Slået op:

September 28, 2023

Byggeindustrien står for ca. 30% af Danmarks samlede CO2-udledning og næsten hele 40% på globalt plan. Derfor er der et stigende fokus på at nedbringe CO2-udledningen i byggebranchen, og d. 1. januar 2023 blev der indført nye krav til bygningers klimaaftryk i det gældende bygningsreglement, BR18.

Tag konkrete klimaskridt i samarbejde med DEM A/S og Norlys

Slået op:

September 18, 2023

Hos DEM tager vi ansvar for den grønne omstilling. Det er vigtigt for os at gøre en forskel, og derfor har vi indgået et samarbejde med en af landets helt store influenter på området.

Klar-parat-start! 🏃💨

Slået op:

September 15, 2023

Traditionen tro gav vores DEM-team den max gas til årets DHL-Stafet i både Aarhus og København. Med højt humør, sammenhold og en suveræn indsats kom alle stærkt i mål, og som altid var arrangementet super hyggeligt og sjovt at deltage i.

Mød vores nye praktikanter

Slået op:

September 15, 2023

Vi har fået fornøjelsen af at byde tre dygtige praktikanter velkommen til DEM: Frederikke Louise Rye Olesen, Marie Overby Sander og Jesper Kudahl.‍ Mød dem her!

SMV Grøn 2.0

Slået op:

September 11, 2023

D. 13. september til d. 11. oktober har støtteordningen SMV:Grøn 2.0 åbent for ansøgninger. Søg støtte til jeres grønne projekter!

Hvad er en EPD?

Slået op:

September 11, 2023

Er jeres virksomhed engageret i at reducere sin negative miljømæssige påvirkning, og ønsker I at differentiere jer fra konkurrenter og demonstrere bæredygtig ansvarlighed? Så læs mere om EPD'er her.

Få tilskud til at udvikle din virksomhed i en grønnere retning

Slået op:

September 5, 2023

Vi oplever stor efterspørgsel på rådgivning indenfor den grønne omstilling og fra d. 13. september åbner støtteordningen SMV:Grøn 2.0, som giver støtte til rådgivning og investering indenfor området 🌱