HVAD KAN ET STRATEGISK PARTNERSKAB SET FRA SLUTBRUGERNES PERSPEKTIV

Published

Slået op:

Nov 27, 2023

HVAD KAN ET STRATEGISK PARTNERSKAB SET FRA SLUTBRUGERNES PERSPEKTIVIV

vores strategiske partnerskab L:Eg med Egedal Kommune har vi renoveret Boesagerskolen, bygget en nye indskoling og fået lavet en stor legeplads, som eleverne synes er virkelig god. Projektet er på 61 mio. kr. og står færdigt seks måneder før aftalt tid.

Distriktskolechef Anne Margit Lassen har tidligere været involveret i skolerenoveringer, hun udtaler sig gerne om fordelene ved at det er blevet gjort i et strategisk partnerskab:- Det tidlige samarbejde mellem entreprenør og slutbrugere har gjort det muligt at forandre projektet undervejs, så vi har kunne påvirke det endelige resultat. Sammen designede vi et mere hensigtsmæssigt flow, der sparede 6 måneder af byggeprocessen De penge, der er sparet, konverterer vi til byggeri. I et strategisk partnerskab oplever vi som skole, at økonomi ikke er et konfliktpunkt, da totaløkonomien er aftalt på forhånd. Blandt andet var der tegnet 2 vandposter til kr. 216.000,- som vi ændrede til noget skolen havde mere brug for.

L:Eg er et strategisk partnerskab, som på tværs af traditionelle faggrænser og på tværs af projekter, skaber læring til gavn for både Egedal Kommunes borgere og for branchen. L:Eg er baseret på en fælles forståelse for de udfordringer og potentialer vi finder i byggeri til børn og unge. Partnerskabet består af Egedal Kommune, Juul & Nielsen A/S, DEM A/S, EKJ RÅDGIVENDE INGENIØRER , Nordic Office of Architecture Danmark og NERD architects.