Grønne forretningsmodeller i DEM

Published

Slået op:

Mar 29, 2021

Mere bæredygtighed og bedre bundlinje. Hvordan en virksomheds produkter eller serviceydelser bidrager til en bæredygtig udvikling er grundlæggende det, en grøn forretningsmodel går ud på. Det åbner for nye forretningsmuligheder, mærkbare konkurrencefordele og et stærkere brand.

Vores ressourceforbrug skal begrænses og udnyttes bedre. Omstillingen til cirkulær økonomi fremtidssikrer både virksomhederne og verden omkring dem.

Vi får en større og større forventning om, at de danske virksomheder, ikke bare har forholdt sig til, men også handlet på, den presserende bæredygtige dagsorden. Samfundsmæssigt har vi også forpligtet os til at implementere FN’s 17 Verdensmål – så både den brændende platform og efterspørgslen på grønne forretningsmodeller kommer kun til at vokse.

I DEM har vi efterhånden hjulpet en del virksomheder med grønne forretningsmodeller og med os på sidelinjen, er det relativt nemt at gå til:

Vi hjælper med at strukturere arbejdet. Først kortlægger vi, hvor virksomheden er i dag. På den baggrund fastsætter vi mål og handlinger i den nye forretningsmodel.

Læs mere om støttemuligheder for SMV’ere her.

Cirkulær grafisk process over over materialers vej i cirkulær økonomi