Gratis simulering og oversvømmelsesanalyse

Published

Slået op:

Apr 21, 2020

I det forgangne år blev Danmark igen udfordret af voldsomme mængder regn.

Skybrud er blevet mere udbredt, og det forårsager hvert år skader på både bygninger og natur. Derfor giver det rigtig god mening at skybrudssikre udsatte områder, så man undgår oversvømmelse, ved eksempelvis opstuvning fra afløbssystemer eller i et omkringliggende terræn.

Hos DEM har vi stor erfaring indenfor skybrudssikring, og ud fra hyppighed og intensitet af regn kan vi simulere mulige oversvømmelsesscenarier og analysere risikoen. Herved får man det bedste grundlag til at træffe beslutninger om investeringer i eventuelle forebyggelser. Nogle områder er helt naturligt særligt udsatte, mens andre områder kan blive det, hvis f.eks. landskabet, (infrastrukturen), bygningsmassen eller kloaksystemet ændres – både i større områder og lokalt på den enkelte matrikel.

Vi tilbyder derfor lige nu en gratis simulering og oversvømmelsesanalyse, som afdækker risikoen for opstuvning og oversvømmelse. Er du bygherre eller bygherrens rådgiver og har et konkret projekt eller område med behov for en vurdering så skriv blot til mah@dem.dk. Vurderingen er uforpligtende, men vi står naturligvis til rådighed for yderligere rådgivning, såfremt det skulle vise sig at være nødvendigt.

Læs meget mere om vores kompetencer med skybrudssikring og klimatilpasning her. Tilbuddet gælder indtil udgangen af maj 2020.