Vores kollegaer er blevet DGNB BIU Konsulenter

Published

Slået op:

Jan 5, 2023

I DEM er vi erfarne med at energilede og arbejde med bygninger i drift. Vi oplever øget efterspørgsel fra vores kunder i certificering af eksisterende bygninger, og i den forbindelse har vi uddannet yderligere 6 DGNB BIU Konsulenter hos Green Building Council. Vi har i forvejen god erfaring med DGNB BIU-certificeringer, da vi indenfor de sidste par år har certificeret flere porteføljer hos nogle af landets største bygherrer. Herudover har vi været en del af et udviklingsprojekt med bl.a. FRAME og bidraget med erfaringer til udvikling af deres platform ”Bygninger i drift”, som skal hjælpe med at håndtere og skabe overblik over dataindsamlingen i DGNB BIU-processen.

I 2022 blev hele 6 medarbejdere i DEM uddannet som DGNB-konsulenter for bygninger i drift. Stort tillykke til vores dygtige kollegaer: Yovko, Mette, Sigrid, Richard, Fredrik og Jesper for at have kvalificereret sig til at udføre DGNB BIU-certificeringer samt styrket deres færdigheder og kompetencer inden for området.

En DGNB BIU-certificering skaber overblik over ejendommens nuværende bæredygtighedsstadie. Herudover fastlægges der en plan for udvikling af ejendommen, som implementerer værdiskabende bæredygtighedselementer.

DGNB BIU-systemet gør brug af informationer om bygningens tilstand, anvendelse og forbrug, som både tager højde for miljømæssige -,økonomiske – og sociale kvaliteter. Ved systematisk at overveje al relevant information om bygningen og dens karakteristika, anvendelse og de reelle forbrugsdata, er systemet med til at skabe transparens og identificereoptimeringsmuligheder i bygningsdriften samt udvikle en bæredygtigejendomsstrategi.

Ønsker I en DGNB-certificering for bygninger i drift? Kontakt Jesper Hemdorff Belling for en uforpligtende samtale på 61244291 ellerjhb@dem.dk.