Mød vores nye praktikanter

Published

Slået op:

Sep 15, 2023

Mød vores nye praktikanter 🌟

Vi har fået fornøjelsen af at byde tre dygtige praktikanter velkommen til DEM: Frederikke Louise Rye Olesen, Marie Overby Sander og Jesper Kudahl.

Mød dem her 👇

Frederikke kommer fra Nordjylland og er bosat i Aarhus. Hun læser Bygningsdesign og er vores nye ingeniørpraktikant på Aarhus-kontoret. Frederikke skal prøve kræfter af med energieffektivisering, tekniske installationer og bæredygtighed herunder blandt andet LCA og DGNB-certificeringer.

“Jeg ser mig selv som udadvendt, positiv og hjælpsom. Jeg trives med nye udfordringer og finder det utroligt spændende, hvordan man gennem tekniske løsninger, kreativitet og matematik kan være med til at forme fremtidens bæredygtige byggeri indenfor energi og indeklima. I mit praktikforløb hos DEM glæder jeg mig til at omsætte teori til praksis og få et indblik i hverdagen som ingeniør.

”Marie er vores nye kommunikationspraktikant. Hun læser erhvervssprog og international erhvervskommunikation (cand.ling.merc.) i engelsk på Aarhus Universitet. Marie fokuserer på oversættelse og vil primært være tilknyttet vores globale afdeling i Aarhus.

“I forbindelse med mit praktikforløb vil jeg hjælpe DEM med at identificere og afdække deres behov for kommunikation - hovedsageligt i den globale afdeling. Det vil jeg bl.a. gøre ved at strømline interne og eksterne dokumenter samt ved at bidrage med at ajourføre for fremgangen i processerne for vores globale afdeling gennem sociale medier og vores hjemmeside.

”Jesper er tidligere uddannet tømrer og bor på Vesterbro I København. I 2020 valgte han at læse til energiteknolog og er nu i gang med at tage en top-up i Energimanagement. I Jespers praktikforløb i København vil han bl.a. arbejde med energimærker, DGNB-certificering og mange andre spændende opgaver.

“I min fritid går meget af min tid med engelsk fodbold, hvor favoritholdet er Manchester United. Jeg holder formen ved lige med spinning 2-3 gange om ugen sammen med vennerne, hvilket giver mig energi og fællesskab. Derudover holder jeg meget af at gå lange turer rundt i København.”

Vi glæder os over at skulle samarbejde med Frederikke, Marie og Jesper de næste måneder, samt at være en del af deres udvikling og læringsproces. Velkommen ombord.