Hvordan kommer den nye EU-taksonomi for bæredygtig finansiering til at påvirke din virksomhed?

Published

Slået op:

Oct 27, 2022

DEM A/S deltog i tirsdags på Bygherreforeningen's seminar om EU’s nye taksonomiforordning, derfor første gang sætter betingelser for, hvad der definerer en bæredygtig investering samt hvordan disse skal implementeres. Formålet med rapporteringskravet er at skabe større gennemsigtighed, forhindre greenwashing samt at fremme den grønne omstilling. Taksonomien gælder i første omgang kun for børsnoterede virksomheder samt virksomheder med over 500 ansatte, men vil hurtigt sprede sig til en stor del af det danske erhvervsliv gennemleverandører og samarbejdspartnere i forsyningskæderne.

EU-taksonomien bliver en af de vigtigste og mestanerkendte fælles standarder for bæredygtighed. Er din virksomhed klar til den bæredygtige omstilling og den nye EU-taksonomi?

Hos DEM er vi specialister indenfor bæredygtighedsstrategier og EU's Taksonomiforordning. Vi hjælper offentlige og private virksomheder i byggebranchen med at implementere taksonomien gennemgrundig rådgivning, analyser og rapportering. Kontakt Jesper Hemdorff Belling på jhb@dem.dk eller 61244291 for en uforpligtendesamtale, hvis du ønsker større indsigt i, hvad vi kan gøre for din virksomhed.