Holdånd i det strategiske partnerskab L:Eg

Published

Slået op:

Mar 5, 2021

Hvordan sikrer vi at vi trækker i samme retning i det tværfaglige strategiske samarbejde og at vi når de ønskede resultater? I L:Eg samarbejder vi bevidst og målrettet ved hjælp af samarbejdsplatformen Teamvaerk, udviklet af Bedre Byggeprocesser.

L:Eg har netop skudt samarbejdet på partnerskabets første skole i gang med en Teamvaerk-workshop. Her deltog både bygherre, L:Eg og repræsentanter fra Søhøjskolen, som er den første skole, der skal helhedsrenoveres - målet er kreative og multifunktionelle læringsmiljøer.

”Det er helt afgørende at vi kommer rigtigt fra start i vores partnerskabsprojekter”, fortæller Chris Arendrup, Teamvaerk facilitator i L:Eg. Han fortsætter ”Derfor prioriterer vi at sætte ord på samarbejde og målsætninger. På vores samarbejdsworkshop har vi sammen defineret de rammer vi gerne vil samarbejde i og de mål vi gerne vil nå. Det gør det muligt for os at måle på samarbejdet løbende – og selvfølgelig handle, hvis vi oplever at adfærd eller mål begynder at skride”.

Partnerskabet består af RUBOW arkitekter A/S, NERD architects, DEM (Dansk Energi Management A/S), EKJ RÅDGIVENDE INGENIØRER AS, Juul & Nielsen A/S samt Egedal Kommune.