Grønne screeninger

Published

Slået op:

Jul 7, 2020

Usund bolig? Nej vel...

Er du lejer i den almene boligsektor, kan du godt begynde at glæde dig. En grøn boligaftale er faldet på plads og der er nu afsat penge fra Landsbyggefonden til energirenoveringer, som vil sikre gode og sunde boliger, som gavner både lejere og klimaet.

Landsbyggefonden kræver dog at boligorganisationerne afleverer en grøn screening, som skal vise potentialet for energibesparelser og andre bæredygtige tiltag.

Grønne screeninger er noget vores specialister i DEM har opbygget en årelang erfaring i. De identificerer det eksisterende energiforbrug, og leverer en dataunderstøttet energirapport, som danner et rentabelt og håndgribeligt grundlag for en realiserbar grøn renovering.

Vores tredelte bæredygtighedsprincip, som omfatter miljøet, mennesket og økonomien – sikre optimale rammer for det hele liv der leves, i og omkring, ejendommen.

Renoveringsekspert Jakob Nørby, er vores go-to person hvis du har spørgsmål til grønne screeninger, han ved alt hvad der skal vides, når det kommer til teknik og regler.

Se her hvordan vi tidligere har identificeret rentable energiprojekter for seks boligorganisationer for 11,7 GWh pr. år.