GRATIS energitjek og et opdateret energimærke eller op til 20.000 kr. i tilskud

Published

Slået op:

Aug 8, 2023

I kan stadig nå det - få et GRATIS energitjek og et opdateret energimærke eller op til 20.000 kr. i tilskud her!

DEM A/S har en rammeaftale for Københavns Kommune, hvor andels- og ejerforeninger af etageejendomme i øjeblikket har mulighed for at søge om tilskud på op til 20.000 kr. til et opdateret energimærke samt et energitjek af fjernvarmecentral/ventilationsanlæg. For ejendomme mindre end 1200 kvm. er energitjekket helt gratis.

Med et energitjek bliver ejendommen gennemgået, og I får synliggjort ejendommens energiforbrug samt vurderet de forhold, som kan optimeres for at effektivisere energiforbruget og sikre en god drift.

Med DEM A/S som erfaren rådgiver, sørger vi for, at I får optimalt udbytte af energimærkningen og identificeret mulige energibesparelser.

Tilskuddet kan søges hvis ejendommen:

✔ Er en etageejendom med energimærke D (givet før 2018), E, F eller G, eller uden et energimærke (der er mere end to år gammelt)

✔ Har et udløbet energimærke dvs. mere end 10 år gammelt og som har været energimærke E, F eller G, eller aldrig have fået et energimærke.

✔ Har mindst 5 boligenheder/husstande.

Lyder ovenstående interessant for jer? Kontakt vores markedsansvarlig Jesper Hemdorff Belling på 61244291, så inviterer vi til et uforpligtende møde og gennemgår processen, når det passer jer.