Egedal Kommune – et strategisk partnerskab

Published

Slået op:

Feb 2, 2021

Succeskriterie i Egedal Kommune Partnerskabet: Nye løsninger der med stor fordel kan anvendes på mere end ét projekt.

Et strategisk partnerskab har mange fordele. En af dem er, at der er tid og plads til at gennemtænke de bedste løsninger. Løsninger der også bliver de mest bæredygtige, hvis de kan anvendes på flere projekter.

Derfor har vi i partnerskabet dannet små rådgivergrupper bestående af RUBOW arkitekter A/, NERD Architects, DEM – Dansk Energi Management A/S, EKJ Rådgivende Ingeniører A/ og entreprenør Juul & Nielsen A/S samt skoleledere, driftskoordinatorer og projektledere fra Egedal Kommune.

På renoveringslisten står lige nu fire skoler. Første skridt er at få et overblik over ejendomsporteføljen og hvilke opgaver der ønskes løst. Om fire år, når disse fire skoler er færdigrenoveret og nye projekter skal igangsættes, vil det så være muligt at genanvende nogle af de gode løsninger, vi allerede har fundet. Det synes vi giver virkelig god mening.

L:Eg er et strategisk partnerskab, som på tværs af traditionelle faggrænser og på tværs af projekter, skaber læring til gavn for både Egedal Kommunes borgere og for branchen. L:Eg er baseret på en fælles forståelse for de udfordringer og potentialer vi finder i byggeri til børn og unge.