DEM kontorer i Aarhus og København har været på ’studietur’

Published

Slået op:

Jan 6, 2021

Destinationen for Aarhuskontoret var Energimuseet; smukt beliggende ved Tange Sø og Gudenåen. Under en dejlig bæredygtig frokost, fik vi et oplæg om museets fortid og fremtid, af direktør Teo Juel Geer, efterfulgt af en guidet tur rundt på museet.

Som nogle måske ved, er vi i DEM så heldige, at vi skal være med til at renovere Energimuseet på bedste cirkulære og bæredygtige vis. Læs mere om projektet her.

I København tog vi ikke så langt væk fra kontoret, vi blev nemlig i Nordhavn. Her guidede 'Københavnerture' os rundt og berettede bl.a. om Nordhavns rolle i besættelsestiden.

Vi var på konditaget Lüders, et offentligt byrum, på taget af et P-hus, med faciliteter til træning og leg. Vi så Portland Towers, en af Nordhavns mange arkitekturattraktioner – tidligere industrisiloer fra 70’erne, og som nu huser et miljøcertificeret kontorhus med 360-graders udsigt over København og Øresund.

Et andet spændende byggeri vi så var FN Byen. To Campusser, som huser 11 FN organisationer i Campus 1 og UNICEF’s nye højlager, verdens største humanitære varehus, i Campus 2. Læs mere om et af Skandinaviens mest bæredygtige byggerier her.

Tre medarbejdere kigger ud over Gudenåen ved Energimusset.