Brænder du for ingeniørfaget ligesom Nina?

Published

Slået op:

May 17, 2023

Brænder du for ingeniørfaget ligesom Nina?

“Fra de spændende opstartsprojekter, der giver dig sommerfugle i maven, til de uforudsigelige bump undervejs, er hver dag som en tur fyldt med spænding og udfordringer"Sådan lyder det fra vores dygtige energiingeniør, Nina Framvig Madsen, der til dagligt beskæftiger sig med projektering og design af VVS, LAR og afløb.

Nina har en del erfaring inden for nybyg og renovering af skoler samt industribygninger. Her beregner og projekterer hun størrelser, kapacitet samt designer sammenhængende ledningsstrukturer udenfor og indenfor bygningen i forbindelse med ventilation, varme, brugsvand og regnvand. Nina har blandt andet arbejdet med daginstitutionen Albegaarden i Egedal Kommune, som en del af det strategiske partnerskab: LEG. Her koordinerer, projekterer og designer hun de tekniske systemer med højde for behov, lovkrav, klimaændringer mm.

"Du kan opleve de højeste højder, når du finder den perfekte løsning, og nogle gange skal du navigere gennem sving og loops for at løse komplekse problemer. Men ligesom en rutsjebanetur er ingeniørarbejdet også utroligt sjovt og tilfredsstillende, og når du når målstregen med succes, kan du ikke vente med at tage endnu en tur! ”

Vi er altid på udkig efter nye profiler, så du er mere end velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til job@dem.dk. Vi gemmer din uopfordrede ansøgning i 12 mdr. DEM Rådgivende ingeniører og konsulenter er specialister inden for energi, bæredygtighed og tekniske installationer. Tjek os ud her 👉 https://www.dem.dk/