Bæredygtighedsrapport 2019

Published

Slået op:

Mar 11, 2020

Så er vores fjerde og seneste bæredygtighedsrapport landet fra tryk!

Rapporten indeholder vores interne bæredygtige tiltag, initiativer og rådgivningsbidrag i det forgangne år indenfor vores fire primære Verdensmål – 7, 11, 13 & 17.

Bidragene er med vores finansielle og tekniske indikatorer målt og dokumenteret i forhold til relevante Verdensmål, og rapporten synliggør, hvor vi gør den største bæredygtige forskel.

Da vi oplever stor efterspørgsel på vores rådgivning indenfor klimatilpasning, vil vi aktuelt implementere det i vores SDG online system, så vores klimatilpassede løsninger også bliver målbare og mere synlige fremover.

Vores rapport for 2018 var sidste år blandt de seks rapporter, der vandt prisen for bedste rapportering ved SMV COP 2019 med begrundelsen:

“DEM fremhæves for rapportens oversigt over mål, resultater og delmål, der er visuelt flot fremstillet. Virksomheden rapporterer grundigtog klart på klima og miljø med solide data, og udregner et reelt carbon footprint på deres aktiviteter i det forgangne år med baseline i 2015. Rapporten indeholder en god kobling mellem FNs Verdensmål og værdiskabelsen for kunderne."

Se den nye og vores tidligere rapporter her.