Mission, vision og værdier

Vores mission

”Med speciale i bæredygtighed og energieffektive løsninger rådgiver vi den offentlige og private sektor i ind- og udland.”

Vores vision

"Dybt forankret i vores passion for energieffektive løsninger, stræber vi efter at bidrage til en mere bæredygtig verden, hvor energi bliver anvendt på en omkostningseffektiv og miljømæssigansvarlig måde.”

Vores værdier

Vores værdier er nøje afstemt med FN’s globale bæredygtige udviklingsmål (United Nations Sustainable Development Goals, SDG) og EU’s 2030 og 2050 mål for reducering af udledning af drivhusgasser til mindst 80 % under 1990 niveau inden år 2050.

Sustainable Development Goal 7

Vores motivation til at levere bæredygtige energiløsninger hvor og hvornår der er behov, og derved forbedre energieffektivitet og bidrage til en forhøjet andel af energieffektive kilder på det globale marked

Sustainable Development Goal 11

Vores forpligtelse til at forbedre folks levestandarder og bidrage til udviklingen af bæredygtige byer og lokalsamfund

Sustainable Development Goal 13

Vores evne til at være kreative og forandringsparate, bekæmpe klimaforandringer og opfylde kundens ønsker til innovative løsninger

Sustainable Development Goal 17

Vores vilje og lyst til at fremme samarbejde og gensidig tillid indenfor alle vores partnerskaber, og derved opretholde gennemsigtighed og en høj standard for social ansvarlighed og forretningsetik

HVAD GØR VI INTERNT I DEM?

Hos DEM er vi bevidste om, hvordan vi bruger jordens ressourcer – og specielt hvordan vi genbruger eller forlænger dem. For at opnå en bedre udnyttelse af jordens knappe ressourcer, arbejder vi konstant på at udvikle vores innovative rådgivningsmetoder og værktøjer til at øge holdbarheden hos vores kunder. Vi sørger altid for at være opdaterede på de nyeste trends og teknologier og være på forkant med markedets behov, så vi kan tilbyde rådgivning af bedste kvalitet.

For os er bæredygtighed nøglen til en god og sundforretning. Vi har i DEM derfor etableret et udvalg for bæredygtig arbejdskultur, der faciliterer en række interne aktiviteter og tiltag med fokus på fysisk og mental sundhed, fleksibilitet, fællesskab og kreativitet.

Vi er hele tiden på sporet efter nye tiltag, der kan styrkevores virksomhed. Læs mere om de forskellige initiativer både internt og eksterne i vores bæredygtighedsrapport.

Se vores seneste CEO Statement: