SDG Workshops

Til en SDG Workshop rådgiver vi dig og din virksomhed om SDG’erne og hvordan de kan implementeres.
Formålet med at afholde SDG-udviklingsworkshops er at give deltagerne de værktøjer, de har brug for, for at udvikle egne SDG-cases, som kan bruges til kommunikation og markedsføring.

Deltagerne får hands-on-erfaring, der giver mulighed for at arbejde klart med kommunikative nøgleelementer fra de udvalgte cases. Det kobler værdien fra projekter direkte til globale bæredygtigheds målsætninger.

Deltagere af SDG-workshoppen får:

  • En introduktion til at arbejde aktivt med SDG’erne med relation til forpligtelser på national eller global plan
  • En præsentation af hands-on case-baseret rapportering, hvor deltagerne får mulighed for at arbejde på en af egne cases
  • En diskussion af muligheder og barrierer for implementeringen af bæredygtighedsstrategier og det aktive arbejde med SDG’erne

Forud for disse workshops, er deltagerne bedt om at vælge et bestemt projekt fra deres organisation eller projekt, som de vil bruge til at udvikle deres SDG-case med.

Eksempler på deltagere kan være både: arkitekter, universiteter, kommunale afdelinger, finansielinstitutioner eller andre tekniske konsulentfirmaer.

Vi kommer gerne ud til relevante konferencer og foredrag med oplæg og rådgivning om SDG’erne.
 

Kundeudtalelse

“Blå Kors Danmark sender en stor tak til Kirsten Mariager for en stærk workshop, der har skabt et solidt grundlag for, hvordan vi som organisation kan understøtte FN’s Verdensmål i vores daglige arbejde med socialt udsatte i Danmark. Vi var især glade for, at Kirsten Mariager var særdeles godt forberedt på, hvordan vores organisation arbejder såvel praktisk som strategisk. Blå Kors’ chefgruppe fik, takket være Kirsten Mariager, et stærkt afsæt for at træffe en kvalificeret beslutning om vores videre arbejde med Verdensmålene.”

– Thomas Røddik, Kommunikationschef, Blå Kors Danmark.