Bæredygtige transformationer

Når en bygning skal energirenoveres, transformeres den med henblik på blandt andet at gøre den mere bæredygtig og energivenlig.

Om det er et en gammel kommunal administrationsbygning, der bliver lavet om til et lægehus eller en gammel transformerstation, der bliver til et 5-stjernet hotel. I alle tilfælde genbruger vi bygningens rammer og restaurerer bygningen indvendigt, hvor vi genbruger så mange materialer som muligt.

Bæredygtige bygninger

Det handler ikke kun om den ”grønne” del i renoveringer. Det handler i lige så høj grad for os om at arbejde indenfor FN’s Verdensmål nr. 11: Bæredygtige Bysamfund.

Mange af de bygninger vi energirenoverer bliver til skoler, hospitaler eller andre offentlige bygninger. På den måde er det ikke bare bygningen, der bliver mere bæredygtig. Det er også lokalområdet, som bygningen befinder sig i, der bidrager til mere bæredygtighed – både den sociale og økonomiske.

For at sikre social bæredygtighed arbejder vi med brugerinddragelse tidligt i projektet, så brugerne af bygningen bliver inkluderet i processen.

Indenfor bæredygtighed kan vi også tilbyde konsulentydelser inden for bæredygtighedscertificeringerne DGNB, LEED (US) og BREEAM (UK).