Teknisk bygherrerådgivning

Indenfor bygherrerådgivning fylder teknikfagene meget, derfor er der også store krav til dem. Det er svært at lave et udbud uden teknik, energi og bæredygtighed og det kan traditionel bygherrerådgivning ikke udfylde.

Derfor tilbyder vi hos DEM teknisk bygherrerådgivning, som hviler på solid erfaring og den nyeste viden indenfor området. Til hvert projekt målretter og tilpasser vi vores rådgivningsydelser specifikt til den enkelte bygherre og byggeprojekt.
 

Bygherrerådgivning indenfor bæredygtighed

Vi har som en teknisk tung rådgivervirksomhed mange års erfaring med bygherrerådgivning.
Vi samarbejder ofte med arkitekter og andre rådgivere i forbindelse med udarbejdelsen af byggeprogram, idéoplæg og udbudsmateriale. Her bidrager vi med vores spidskompetencer indenfor energi, bæredygtighed, indeklima og tekniske installationer.

Det er ofte i projektets tidlige faser, hvor man ved mindst om projektet, at mange af de vigtige beslutninger skal træffes. Her kan vi med vores store erfaring og helhedsorienterede tilgang hjælpe med, at beslutningerne træffes på det rigtige grundlag. Vi prioriterer altid den holistiske og totaløkonomiske tilgang i vores bygherrerådgivning for kunden.

Fordi vi udelukkende rådgiver indenfor det tekniske, når vi snakker bygherrerådgivning, har vi mulighed for at være konkrete og specifikke. Vi er specialister indenfor området, fordi vi som virksomhed har mange års erfaring med innovativ teknisk bygherrerådgivning.