Forskning & Udvikling

Vi har en mission om at være bindeleddet mellem de højtspecialiserede forskningsmiljøer i ind- og udland og erhvervslivet inden for energieffektivisering, indeklima og bæredygtighed.

Vi deltager i flere forskellige projekter i tværfaglige teams, hvor nye metoder, produkter og viden udvikles og demonstreres.

Mange af de projekter vi deltager i udspringer fra idéer og visioner hos vores egne medarbejdere. Det er en del af virksomhedens kultur at støtte denne type initiativer og give frihed til medarbejderne, ved at have de kompetencer til at samle nationale eller internationale teams, som kan løfte den givende opgave.

Deltagelsen i denne type projekter sikrer, at vi er ajour med den nyeste viden internationalt og er med i internationale netværk.

Udvalgte projekter indenfor forskning og udvikling er blandt andre:

Vi deltager gerne i alle former for samarbejde – fra enkle reviews af projekter og idéer til samlet ledelse af tværfaglige teams, formulering af ansøgninger og forretningsplaner samt støtte på alle niveauer i forhold til realisering af nye idéer til byggesektoren.

Kontakt os for at høre mere.