Bæredygtige transformationer

Når en bygning bliver energirenoveret, transformeres den med henblik på blandt andet at gøre den mere bæredygtig og energivenlig. Om det er et en gammel kommunal administrationsbygning, som bliver lavet om til læge eller tandlæge eller en gammel transformerstation, der bliver til et 5-stjernet hotel.
I alle tilfælde genbruger vi bygningens rammer og restaurerer bygningen indvendigt.
 

Bæredygtige bygninger

Det handler ikke kun om ”grønne” renoveringer. Det handler i lige så høj grad for os om at arbejde indenfor FN’s Verdensmål nr. 11: Bæredygtige Bysamfund.
Mange af de bygninger vi energirenoverer og bygger om, bliver til skoler eller hospitaler. På den måde er det ikke bare bygningen der bliver bæredygtig – det er også samfundet, som bygningen befinder sig i, der indgår i et bæredygtigt område. Det gør det, fordi det bidrager til både social og økonomisk bæredygtighed.
For at sikre social bæredygtighed arbejder vi aktivt med brugerinddragelse tidligt i projektet, så brugerne af bygningen kan være med til at forme den.

Indenfor bæredygtighed kan vi også tilbyde konsulentydelser inden for bæredygtighedscertificeringerne DGNB, LEED (US) og BREEAM (UK).