HOTEL HERMAN K


Kunde:
Dansk Ejendoms Management A/S
Periode:
2016-2018
Areal:
ca. 1.825 m2

 

Dansk Ejendoms Management har købt DONG’s tidligere transformerstation beliggende på Bremerholm midt i København med Magasin som nabo og Christiansborg rundt om hjørnet, og som nu ombygges til et nyt 5-stjernet luksushotel med blot 31 værelser. Hotellet skal desuden indeholde lobby og barområde med 12 meter til loftet samt en ny restaurant.

DEM forestår projektering af tekniske installationer samt energirenovering af bygningen som i dag fremstår i rå beton med ganske sparsom isolering. Ønsket om at lave en eksisterende meget rå betonbygning om til et 5-stjernet hotel har været særdeles spændende, men også udfordrende for de implicerede ingeniører.

En væsentlig faktor i projekteringen var, at føringsvejene for installationer nærmest var givet på forhånd og på ingen måde levede op til pladskravene for implementering af de forskellige installationstyper. Der blev endvidere stillet store krav til ventilation og køling for at opretholde et termisk indeklima, som matcher hotellets 5-stjernede standard.

Yderligere skulle der selvfølgelig tages hensyn til de mange myndighedskrav, der skal overholdes, hvilket har krævet en fokuseret indsats og dialog med myndigheder i forhold til specielt efterisolering, brandalarmering, varslingsanlæg, flugtveje og sprinkling.

Under hele byggeperioden varetages byggeledelse og arbejdsmiljøkoordinering af DEM, og vi glæder os til at se hotellet stå færdigt i 2018.


NYT GOURMET MADMARKED I HJERTET AF AARHUS


Kunde:
Aarhus Central Foodmarket ApS
Arkitekt:
Vesters Workshop (Søren Vester) og Dansk Ejendoms Management A/S
Periode:
2015-2016
Areal:
700 m2

 

Aarhus Central Food Market åbnede det store madmarked på Skt. Knuds Torv midt i Aarhus den 1. oktober 2016. Markedet rummer gode muligheder for at nyde mad på et højt niveau fra en lang række markedsboder.

Det centrale madmarked, der både er inden- og udendørs, er en kreativ sammenblanding af nye og erfarne kokke, der vil puste liv i det tidligere oversete område på Skt. Knuds Torv. Man kan både finde madboder, specialvarer og faste madsteder i alle afskygninger på den gastronomiske legeplads omgivet af udsigt til bylivet på det grønne torv.

Aarhus Central Food Market ligger tæt på Aarhus Banegård og Strøget og er et oplagt sted at tage en pause fra shopping.

DEM har i tæt samarbejde med søsterfirmaet Dansk Ejendoms Management og Søren Vester udarbejdet den konceptuelle tilgang til interiør og eksteriør.